К предыдущему сообщению.
Нашел второй брелок - работает идеально. Возможно есть смысл попробовать перепривязать 1 брелок? Сообщите пожалуйста комбинацию сброса Персонального кода.
Спасибо
antigua писал(а):Нашел второй брелок - работает идеально. Возможно есть смысл попробовать перепривязать 1 брелок? Спасибо
Mick писал(а):Доброго дня!
У мене два питання по вбудованому тризонному акустичному датчику удара.
1) Які значення всіх трьох зон за замовчуванням? Бо я намагався налаштувати, і схоже, лише гірше стало, хочеться повернути значення в початкові.
2) Підкажіть, будь ласка, послідовність нумерації зон. Попереджувальна зона 1, а 3 - це вже спрацьовування сигналізації, чи навпаки?
admin писал(а):Mick писал(а):Доброго дня!
У мене два питання по вбудованому тризонному акустичному датчику удара.
1) Які значення всіх трьох зон за замовчуванням? Бо я намагався налаштувати, і схоже, лише гірше стало, хочеться повернути значення в початкові.
2) Підкажіть, будь ласка, послідовність нумерації зон. Попереджувальна зона 1, а 3 - це вже спрацьовування сигналізації, чи навпаки?
1. Всі три зони мають можливості бути запрограмованими від 0 до 32. В заводських налаштуваннях на всіх трьох зонах встановлено 16.
Повернути на заводські налаштування можливо лише через повне скидання на ЗН, але є інший варіант.
Кожну з 3 зон довести до нуля, а потім 16 разів піднімати значення. Це і буде ЗН.
2. Датрик має три зони: 1 Попереджувальна (сигналізація не спрацьовує -лише попереджувальні сигнали) 2. Основна ( для тривоги) 3. Для роботи під час увімкненого двигуна ( тривога також можлива - включені фільтри для того щоб робота двигуна не сприймалась як фактор для тривоги) В кожній цій зоні є
незалежне регулювання чутливості від 0 до 32, яке ви регулюєте.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1